Haren


Haren findes i hele Europa og er desuden indført i Australien. Den er nem at se i Danmark og lever oftest i landbrugsområder, hvor jorden bliver dyrket.

 



 

Haren er nataktiv og lever af kløver, græs og korn fra markerne. Den har ofte problemer med at finde føde om vinteren og spiser så grene og bark i stedet.

Det kan medføre, at harerne bliver sløve i vinterperioden på grund af små forgiftninger fra grenene.

 

Fakta om haren:

  • Længde 60-70 cm,
  • vægt ca. 4-5kg.


Kontakt mig for at høre nærmere om den næste workshop