Tårnfalken


Tårnfalken (Falco tinnunculus) er en rovfugl, der findes over store dele af Europa, Asien og Afrika, den er en almindelig trækfugl i Danmark.

 


 

Føde: Tårnfalken lever hovedsaligt af små gnavere f.eks. mus men den spiser også smådyr f.eks. orme, snegle, større insekter og småfugle.

Kendetegn: Tårnfalken er kendt for at jage mus ved at stå stille i luften.

 

Fakta om Tårnfalken

  • Vingefang: 65-80 cm
  • Størrelse på 32-35 cm
  • Vægt (han): 190-240 g
  • Vægt (hun): 220-300 g

Kontakt mig for at høre nærmere om den næste workshop