Afrikanske Elefant


Den afrikanske bushelefant er det største levende pattedyr på landjorden, og en voksen hanelefant kan veje omkring 10 tons. Den spiser ca. 300 kg om dagen, og græs og vand er dens vigtigste fødekilde.

 


 

Den afrikanske elefant kan blive 50-60 år gammel og har ingen naturlige fjender.

Den er udbredt over det meste af Afrika men bestanden aftager voldsomt. Hvor der i 1980 fandtes 1.300.000 afrikanske elefanter, vurderedes den nuværende bestand af WWF i 2014 at være på omkring 700.000 individer.



Kontakt mig for at høre nærmere om den næste workshop