C.V.

Personlig profil:

Steve Jørgensen har en uddannelse som Datafagtekniker med fokus på infrastruktur og programmering inden for hardware, software, IT-sikkerhed, webdesign, netværk, serverteknologi og systemudvikling fra TEC. Udover sin uddannelse har han også opnået certificering inden for netværks- og cloudteknologi. Han har flere års erfaring som international projektleder inden for IT og medieteknologi. Han er ansvarlig for udviklingen af SJ-FOTO.DK og har fået godkendelse som dronepilot af Trafikstyrelsen. Steve har mange års erhvervserfaring som IT-udvikler, stillbilledefotograf og videofotograf, og hans billeder er blevet publiceret i forskellige nationale og internationale fotomagasiner, udstillinger og hjemmesider. I 2021 blev Steve optaget som medlem af “European Wildlife Photography Team”. Hans betydelige bidrag til IT-undervisning og IT-læring blev også anerkendt, da han blev nomineret og tildelt “Lærepladsprisen – Politikens Undervisningspris 2022”.

Erhvervserfaring:

2024 – 

Data og kommunikationsuddannelse – ZBC – Ringsted
Teamleder og IT-Underviser på EUD og EUX – Data- og kommunikationsuddannelse: Der er primært arbejdet som teamleder med elevernes overgang fra grundforløb 2 til hovedforløbet samt koordinering af brobygning, intro-events og IT-undervisning på deltid under hovedforløbet inden for dataområdet på ZBC.

2022 – 2023

Data og kommunikationsuddannelse – ZBC – Ringsted
IT-Underviser på EUD og EUX – Data- og kommunikationsuddannelse: Der er primært arbejdet med undervisning, trivselssamtaler og vejledning, udvikling af øvelser, case opgaver og projekter samt undervisning af dataelever i følgende emner: webudvikling, applikationsudvikling, client-side programmering, backend og frontend udvikling, udvikling i IoT og IIoT, udvikling i machine learning, database teknologier, backup løsninger, computer clusters, cloud teknologier, serverteknologier, IT-sikkerhed, ITSM, ITIL, projektstyring, computerteknologier, netværkteknologier, infrastruktur og programmering.

2017 – 2022

Praktikcenter – TEC – Ballerup og Hvidovre
Instruktør i Praktikcenter – Data og kommunikation: Der er primært arbejdet med ledelse, udvikling og undervisning af lærlinge i praktikcenter-data inden for data og kommunikations uddannelsen, hvor der har været fokus på IT løsninger inden for IT Sikkerhed, Netværk, Infrastruktur, Programmering og Databaser og fokus på udviklingen af case øvelser og lab øvelser inden for IT samt implementering af nye IT løsninger ud for ITIL, PRINCE2 og WBS principper, planlægning af lærlinges fremtid inden for IT faget og deres uddannelsesforløb. Desuden samarbejde med skoleforløbet og underviser for lærlinge, som har et særlige behov for støtte for at kunne få en IT uddannelse, samt samarbejde med jobkonsulenter og virksomheder med fokus på at få lærlinge ud i en læreplads, VFU aftaler og Delaftaler. Der har også været fokus på ledelses strategier for lærlinge i praktikcenter-data samt undervisning af internationale IT elever i samarbejde med internationale IT-skoler, IT-universiteter og IT- virksomhede.

 

2015 – 2016 

Fortconsult A/S – København NV
IT security specialist, Cyber attack specialist, Kryptering og Data recovery specialist, Netværkssikkerheds specialist og System specialist : Der er primært arbejde med testning af IT infrastrukturens sikkerhed og forhindring af cyber attack og system attack og simulering af cyber attack som f.eks, DDOS attack, ARP Poisoning Attack, Botnet attack, remote attack med mere, og arbejde med systems og netværks sikkerhed og arkitektur med henblik på sikkerhed i IT infrastrukturen.

 

2014 – 2015 

Manan Learning Solutions ApS – Sluseholmen, København
International udviklings ansvarlig for IT og Audio og Video, Media Manager, Souschef: Ansvar for et større Internationalt Software og Hardware udviklingsteam og Audio og Video team inden for fremtidens IT undervisnings systemer ”V-Learning og Sqadia”, Derudover er der blevet udviklet og designet hjemmesider i CMS systemer, reklame materialer, samt reklamefotografering, marketings analyse af produkt Sqadia og opbygning og udvikling af IT infrastrukturen for Manan Learning Solutions ApS, der ud over ansvaret for tilrettelægning, video klipning, researcher ansvarlige, redaktionsansvarlig, planlægger og produktions ansvarlige for Audio og Video teamet.

 

2013 – 2014 

SJ-FOTO.DK / Foto-drone.com – Lyngby
Freelance fotograf / IT konsulent: Der er blandt andet arbejdet for Culturefusion, Vibeksvare.dk, Arokfoto.dk, Tinamweni.com med hjemmeside udvikling og reklame fotografering og reklamefilm, ved siden af at der blevet taget bryllupsfotografering og event fotografering.

 

2012 – 2013 

AspIT – TEC Ballerup
IT Underviser i Software og konstruktion / Quality assurance og IT Teknik og netværk: IT Underviser på TEC Ballerup, afdeling AspIT, med elever som har diagnoser med Asperger syndrome, OCD og ADHD. Jeg har undervist og udviklet undervisnings teknikker og materialer til fremtidige forløb i A+ certification, Hardware (Microprocessor, mikrocontroller og hardwarekomponenter), PC Opbygning, Systemadministrator, Software design og konstruktion i forskellige programmeringssprog, database design og konstruktion, Standard netværk struktur og design og netværk konstruktion (Cisco), Cloud Computing, Server og Operativsystem (OS), Computer videnskab og teknologi samt it-kommunikation, Mobile-enhed og App udvikling. Underviser i forskellige Adobe-produkter, 3D-animation, underviser i fotografering og reklame tekniker, SCRUM principper, White-box og Black-box testning og tekniker, Web-Designe og meget andet.

 

2010 – 2012 

Cloud ITeration A/S – Herning og Københavns afdelingen
Cloud Integration Specialist, IT Manager: Projektmanager, udviklingschef og sikkerhedschef i København og Herning afdelingen, hvor der er blevet udviklet løsninger for Cloud systemer, SAP systemer og udvikling af undervisningsmetoder til Cloud systemer og udvikling af Cloud integrations metoder. Der er arbejdet og udviklet i CRM / Sales Force, Microsoft Office 365, Apple iCloud, Apple iWork, Google business systemer med mere, som er en del af Cloud systemet, og der er videreudviklet sikkerhedsløsninger i Cloud sikkerhed, bland andet CA Technologies, CA produkter, som SiteMinder, FedManager og Arcot, Nimsoft solutions (Unified Monitoring – Data Center, Cloud & Network Monitoring) og CCSP (Cisco Certified Security Professional) og meget mere i Cloud sikkerhed. Der er også udviklet mobile applikationer til f.eks. Apple IOS mobile enheder, Samsung mobile enheder med mere. Desuden har jeg taget forskelige certifications i Apple Developer, Samsung Developer, Google Developer og Citrix Developer, Citrix Cloud Gateway, Web Developer, med mere, samt udviklet salg og markedsføringsmetoder fra IT udvikling og Cloud udvikling til salgsleddet, fotograferet salg- reklame og dokumenteret begivenheder og andet kommerciel fotografering som fotograf.

 

2010 – 2011 

AKK-Antenneforening – Andelskollegiet ved DTU – Lyngby               
Bestyrelsesformand for AKK-Antenneforening: Bestyrelsesarbejde i samarbejde med KAF samt TV og antenne support for beboerne på Andelskollegiet. 

 

2009 – 2011 

Krydsfelt – DTU – Lyngby                                                                                
Fotograf for Krydsfelt:
Reklame og erhvervs fotograf for Krydsfelt.

 

2008 – 2010

IT-Konsulent / IT-Tekniker – Andelskollegiet ved DTU – Lyngby                           
Bestyrelsesformand og Konsulent for AKK –Netgruppen: Bestyrelsesarbejde i samarbejde med K-Net og opsat server og server udvikling samt brugeroprettelse i database og support til beboerne på Andelskollegiet. 

 

2006 – 2007

Underviser – TEC Gymnasium – Frederiksberg                                       
De forskellige undervisningsområder:
IT, teknologi kommunikation hvor elever og lærere har mulighed for at blive uddannet i de forskellige hardware og software problematikker, samt forskellige netværkstypologier og netværkssikkerhed samt installationer af server og styresystemer. 

2005 – 2006

Netværks support og sikkerhed – TEC Gymnasium – Frederiksberg
Arbejdets opgaver: IT Support af lærere og elever, på de forskellige afdelinger, samt installation og opsætning af IT udstyr. Desuden Netværksopsætning og server installationer for eksempel i et Open Learning Center, m.m. 

 

1995 – 1998

Take Two – IT Virksomheden – Frederiksberg                                          
Følgende opgaver blev løst i perioden: Support af kunder, installation og reparation af kundemaskiner samt virksomhedsmaskiner. Opsætning af netværk og andre IT løsninger. 

 

Erhvervsprojekter:

 • Udviklet Infostander med Raspberry Pi som oprettere forbindelse til Cloud system. 
 • Udviklet SPoSA som er et Single sign-on med et fleksibel interface i et beskytte miljø i Cloud. 
 • Udviklet og undervist i IT løsninger og Cloud Computing 
 • Udviklet og undervist i avancerede SAP Systemer 
 • Cloud Udviklingens metoder for skolesystemer og erhvervsvirksomheder 
 • Udviklingen af Cloud Skole Interface og ErhvervsInterface 
 • Udviklingen af Cloud SkoleDemo 
 • Udviklingen af Cloud Demo for Samsung og Apple 
 • Udviklingen af Cloud Systemer for mobile enheder (Samsung Galaxy Tab og Apple iPad) 
 • Android og Apple IOS og OS X Developer, Projekt: Google Doc og Office 365 connections. 
 • Udviklingen af Cloud Demo for Cloud ITeration A/S 
 • Udviklingen af Cloud ITeration SAP System 
 • Udviklingen af Cloud Overvågningsystemer 
 • Udviklingen af Cloud Integrationmetoder 
 • Udviklingen af Cloud Sikkerhedssystemer 
 • Udviklingsmetoder i mode cyber attack og system risikovurdering 
 • Udviklingen af undervisningens materiale i Scrum til TEC Hovedforløb uddannelses som Datatekniker 
 • Udviklingen af undervisningens materiale i IT Teknologi og Kommunikation til ApIT og TEC Hovedforløb            
 • Udviklingen af undervisningens materiale i programmering til AspIT og TEC Hovedforløb 
 • Udviklingen af undervisningens materiale i vindmølleindustrien 
 • TEC Bibliotek (Udvikling af online låne system for danske biblioteker) 
 • Reklame og event fotograf for Cloud ITerationA/S 
 • Reklame og portræt fotografering for virksomheden Culturefusion.dk 
 • Fotograf for W.P.D.W.A – Læger uden grænser (Medicines Sans Frontiers) i nødhjælp projekt 
 • Fremtidens video undervisning system (V-Learning, Sqadia) 

 

UDDANNELSE:

2013- 2014

Analyse og statistik specialist – Manan Learning solutions ApS – København 
Bruge af Analyse og Statistik værktøjer, Webanalyse værktøjer, Analyse vurdering, Indsamling af analysemateriale, Data validering. 

2011 – 2012

Cloud Integration Specialist – Cloud ITeration A/S – Herning 
Bestod med tilfredsstillende resultater i Cloud Netværk, Cloud Sikkerhed, Cloud Udvikling, Cyber Crime Specialist, IT Sikkerheds Specialist og Projektledelse.

2010 – 2011

HF-Enkelfag – VUF – Frederiksberg                                                             
Bestod med tilfredsstillende resultater i SSO (Større Skriftlig Opgave i Fysik, ”Vindmøllerindustrien”), Geografi C, Biologi C, Religion C, Samfundsfag C, Matematik A og Dansk A, EP (Eksamens Projekt i Biologi og Geografi ”Vand og sundhed”)

2009 – 2010

HF-Enkelfag – VUF – Frederiksberg                                                             
Bestod med tilfredsstillende resultater i Engelsk B og Fysik B, Kemi C, Matematik B

2009 – 2010

Fotograf – IFPO 
Bestod med tilfredsstillende resultater og fik certificeringen som stillbillede fotograf, video fotograf, dokumentar fotograf, reklamefotograf, model og fashion fotograf, erhvervsfotograf og reportage og event fotograf

2007 – 2009

Adgangskursus – DTU – Lyngby

 

2002 – 2007

Datafagtekniker / Datatekniker – TEC – Ballerup 
Svendeprojekt i udvikling af ”Det Digitale Bibliotek”, som resulterede i mit svendebrev                                             

 

2006 – 2007

H7. skoleperiode – TEC Ballerup 
Web-integrator og Web designe: Html, PHP, ASP, SQL, Web-Database, Sharepoint, med mere Svendeprojekt i udvikling af erhvervs hjemmesiden ”Giv en hjælpende hånd”

 

2005 – 2006

H5, H6 skoleperiode – TEC Ballerup
Advanced Databaser og Advanced Programmering

 

2003 – 2004

H2, H3, H4 skoleperiode – TEC Ballerup
System Administrator, Server Migration, IT Infrastruktur, Netværk struktur og opbygning (Netværksteknologi), Router konfiguration, Cisco CCNP Sertificering, A+ Sertificering

 

2002 – 2003

H1 skoleperiode – TEC Ballerup
C, C++, C#, Objective-C, Keil, Microprocessor Programmering m.m.

 

2001 – 2002

Grundforløbet på TEC Ballerup + Ekstern matematik på VUC

 

Svendebrev: 

2011

Project manager

2009

Data and Network tekniker

2007

Datafagtekniker med speciale i programmering, infrastruktur og netværksteknologi

2006

Web designer

2004

System administrator

 

Certifikater: 

2016

Certificeret Drone Pilot

2013

Reklame og analyse fotografering

2012

SAP System Developer

2012

Cloud Integration Specialist

2012

Server storage specialist

2012

CA Technologies: Federation Manager r12

2012

CA Technologies: SiteMinder r12 SP3

2011

CA Technologies: SSO (Single sign-on system)

2011

Apple Developer, Samsung Developer, Google Developer

2011

Network technician (Cisco)

2011

Software og Hardware Arkitekt

2010

IFPO – Certificeret Fotograf

2009

IT Engineering Assistant (EA)

2009

Scrum master / Scrum Certificeret

2008

IT-Konsulent / IT-Consultant

2006

Information Technology Infrastructure Library (ITIL)

2006

Information Technology (IT)

2006

Certificeret Databaseadministrator

2005

Certificeret Netværk specialist

2005

LK Fiber kursus bevis (LexCom Fiber Autorisationskursus)

2005

Certificeret Hardware og Software specialist

2004

A+ Certification (Hardware specialist)

2003

CCNA og CCNP Certification (Cisco, Netværks Opbygning)

2003

Certificeret System Administrator

2003

Backup server specialist

 

KURSER: 

 • Reklame fotografering
 • Reklame, Markedsføring og Branding (RMOB)
 • Naturfotografering og Erhvervsfotografering(NE)
 • Stresshåndtering
 • Projektledelse
 • Virksomhedskommunikation
 • Kursus i håndtering af ADHD, OCD, Aspergers
 • Cyber Crime og IT sikkerheds
 • Server Migration
 • Management Specialist
 • International IT projektudvikler
 • International Projektleder
 • International IT Coordinator
 • CMS Specialist i Joomla, WordPress ogDrupal
 • Google Analytics Specialist
 • Web TV, Live Video Broadcasting og Internet TV
 • SEO Løsninger (Search Engine Optimization)
 • Google AdWords
 • Cyber attack og IT-sikkerhed
 • Cyber attack simulere metoder
 • Password Phishing, Password Sniffing metoder i IT-infrastrukturen

 

Selvstudier: 

 • Online Certification som Fotograf
 • Audio og Video / Studie setup / Design og planlægning
 • Outside Broadcast – OB
 • CompTia Project+
 • Web-design, 3D Animation
 • Cisco – CCNP, CCSP (Cisco Certified Security Professional)
 • Cloud Computing / Internet Cloud (Udvikling, Risikovurdering, Sikkerheden og Undervisning)
 • SAS – (Statistical Analysis System)
 • SaaS – (Software as a service) og PaaS – (Platform as aservice)
 • Microsoft SharePoint Specialist og Microsoft Office 365
 • SAP Server
 • Programmering I MSDOS, Objective-C, C, C+, C++, C#, ASP, CG, J++, H++, Visuel, Python, Apple Scripting, m.
 • Database Opbygning (bl.a. HTML, SQL, PHP, XML, CSS, Java, Ajax Scripts,m.m.)
 • Netværks Opbygning / Netværks Struktur, Netværkssikkerhed, m.
 • Diverse server opsætning (HP Server, IBM Server, APPLE Server,m.m.)
 • Diverse Styresystemer (Unix, Linux, Mac OS X, Microsoft Windows, m.)

 

Sprog: 

 • Dansk mundtlig og skriftlig
 • Engelsk mundtlig og skriftlig

 

Kørekort: 

 • Kørerkort B
 • Har bil

 

Diverse styresystemer, programmer og programmeringssprog: 

 • Diverse Apple og Microsoft Programmer, Server ogudvikling
 • Diverse Adobe Programmer ogudvikling
 • Diverse Linux / Unix Programmer og udvikling
 • Diverse Styresystemer (Mac OS X, Linux, Microsoft Windows)
 • Diverse Server systemer og Netværks designer / arkitektur / sikkerhed
 • Diverse Programmerings sprog eks. C#, C++, Java, Python, HTML, PHP, m.m.
 • Diverse Database systemer eks. MySQL, MSSQL, PostgreSQL, m.m.

 

Fritidsinteresser: 

 • Fotografering, Film Animationsproduktion, Amatørastronom, Natur og rejse fotografering.
 • Udvikling af undervisningsvideoer i Fotografering, IT, Computerteknologi, Netværks systemer, Netværk sikkerhed, Computer design, Netværks design / arkitektur og Web-Design.

 

 

Referencer og yderligere informationer kan findes på hjemmeside http://SJ-FOTO.DK eller ved at kontakte Steve Jørgensen ved at klikke her.