Videooptagelse med et DSLR-kamera


Hvordan man skyder bedre HD-video med et DSLR kamera.

Inden du trykker på videooptagelse knappen på dit digitale DSLR kamera, kan du læse disse tips til at lave film med DSLR kamera.

Måske du i første omgang købt en digital DSLR kamera for hurtigere ydeevne, bedre billedkvalitet, mere kreativ kontrol, eller alle af ovenstående. Men så – enten før eller efter du fik det hjem – du indså du kunne bruge det som et HD videokamera, også.

Når du har skudt din første par filmklip, men du har måske opdaget, at skyde en god video med et DSLR kamera eller andet udskifteligt-linse kamera er ikke nødvendigvis så nemt som bare at trykke på optag.

Uanset om du ønsker at få mere ud af dit kamera eller ønsker at forbedre dine nuværende film-skydning færdigheder, her er nogle ting hver nybegynder bør overveje at gøre, når lære at optage film med et DSLR kamera.

 

 

1.) Brug stative

Du kan have mestret at kontrollere din vejrtrækning og holde albuerne ind til roligere stillbilleder, men når du starter ud med video, du ønsker at sætte dit kamera på et stabilt stativ.

Uden stabilisering, ser videoen usikker og uprofessionel, må ikke hånd-hold dit kamera, medmindre du har ingen indstilling og bruge strop eller en afsats eller noget, du kan finde på at stabilisere den.”

Også, mens du kan anvendes til hurtig panorering – flytte kameraet hurtigt fra venstre til højre eller omvendt – når du optager billeder, er det ikke godt for håndholdt video. Ved hjælp af et stativ kan hjælpe dig med langsom, kontrolleret panorering. Sammen med hurtig panorering, Vi foreslog at undgå hurtig zoom, medmindre du går efter en bevidst effekt.

En stabil stativ er meget nyttigt i sig selv eller i kombination med andre tilbehør såsom skydere til at skabe video-indhold, der ser mere professionelle ud.

 

2.) Tag fokus i dine egne hænder

Hvis du er en første gang DSLR bruger, er du sandsynligvis vant til at have et kamera, der gør alt automatisk. Men for at få de bedste film resultater, vil du ønsker at finde, lære og eksperimentere med alle sine video-kontrol, herunder manuelle fokus.

“Autofokus er et godt værktøj at have, især til motiver i bevægelse, men manuel fokusering er en værdifuld kreativ teknik, der fungerer særlig godt, når du optager relativt stationære motiver fra et stativ,” Westfall sagde.

At lære at fokusere manuelt tager praksis, selv om. Faktisk Vitale sagde, det er en af ​​de mest vanskelige dele af at lære at skyde video med et DSLR.

Hun starter med at komponere sin scene i kameraet og derefter forstørrer hendes emne på kameraets LCD at se flere detaljer og kontrollere fokus. Når alt er skarp, skifter hun tilbage til normal visning på skærmen og starter optagelsen.

Til motiver i bevægelse, anbefaler vi at man øver sig med emnet, der flytter parallelt med kameraet. Når du har fået det i hånden, gå videre til emnet, bevæger sig hen imod og væk fra dig.

Hvis du bruger autofokus, huske på, at mange linser – gamle og nye – kan være støjende når autofokusering, som vil blive samlet op af indbyggede mikrofoner, hvis du bruger dem til lyd. Selvfølgelig, hvis du lægger en separat lydspor over toppen, bør dette ikke være et problem.

 

 

3.) Ingen video uden lyd

Undlade ikke lyd da dette er den vigtigste fakta i video optagelser.

Enhver, der regelmæssigt har skudt video er endt med nogle akavet smule samtale eller uvedkommende støj fanget i baggrunden, mens du havde travlt koncentrerer sig om dit emne.

Før du trykker på Record, er det bedst at tage hensyn til alle, der foregår omkring dig. Du vil også ønsker at sikre, at den lyd, du fange fra hvem eller hvad du optager, er klart og tydeligt ved at kontrollere kameraets niveau kontrol.

In-kamera mikrofoner virker bedst i rolige omgivelser tæt på, men når du ikke har den luksus, det er bedre at bruge eksterne mikrofoner, “Hvis du har en person som skal optages / interview, så prøv at bruge en trådløs mikrofon til at forbedre lydkvaliteten, når du optager menneskelige stemmer i støjende omgivelser.”