REFERENCER OG NOMINERINGER


Nomineret og blev tildelt særpris i kategorien “Lærepladsprisen – Politikens Undervisningspris 2022.

(17. Mej 2022)

Link: https://politiken.dk/indland/uddannelse/undervisningsprisen/


SJ-FOTO.DK – Er medlem af “European Wildlife Photography Team”,

De har til formål at dokumentere og sprede budskabet om at beskytte vores natur med billeddokumentation, taget af naturfotografer over hele verden.

(11. December 2021 )


SJ-FOTO.DK – Støtter og samarbejde med

FN om de 17 – Bæredygtige udviklingsmål

(8. Juli 2021)

Link: https://www.un.org/sustainabledevelopment/


“SJ-FOTO.DK – Samarbejdsaftale med Den Danske Naturfond
den 05. Maj 2021 i et fælles projekt.”

Projekt: Beskytter og genopretter naturområder og skove i Danmark.

Link: https://naturfonden.dk


“SJ-FOTO.DK er blevet nomineret som den bedste reklamefotograf – Danmark ved LUX Designer Awards 2018”

(12. December 2017)

Link: https://www.lux-review.com/2018-photographer


“SJ-FOTO.DK er blevet nomineret Software & Technology Awards 2017 af US Business News.”

(1. November 2017)


“Steve fra SJ-FOTO.DK er en fantastisk dygtig fotograf!

Steve har et fantastisk fotografisk øje og forstår at fange essensen. Han klarer at bruge lys og skygger på den rigtige måde – selv når lyset falder vanskeligt eller vejret ændres. Han er meget kreativ og fokuseret. Han forstår at være både professionel og empatisk, når han arbejder.

Steve har hjulpet mig med at optage forskellige fantastiske yoga videoer til mit firma. Han har både indspillet yoga programmer fra flere vinkler i naturen i alle slags vejr og skudt videoer og billeder i en af mine regelmæssige yoga lektioner. Jeg har nogle rigtig godt materiale, som jeg kan bruge til markedsføring af min virksomhed.

Jeg anbefaler stærkt Steve og SJ-FOTO.DK som billed- og videofotograf for både privat og erhvervslivet! “

– Isabelle søndergaard – inspiration for krop sind og sjæl

(13 Juli 2015)


“Jeg har nu kendskab til SJFOTO.DK i næsten 6 måneder, som har lært mig meget om fotografering, jeg har lært at se billeder på en helt ny måde, foruden et rigtig godt venskab har jeg modtaget en meget god støtte og samarbejde partner som jeg håber, at der vil være endnu mere samarbejde i fremtiden.

Desuden har Sj-foto lavet min hjemmeside (www.arokfoto.dk) fra idé til færdigt produkt, SJ-FOTO.DK er kommet med mange ideer input og har leveret Et produkt, der er lige mere end jeg havde forestillet mig var muligt. Kan kun anbefale SJ-FOTO.DK, hvis det er et billede, du skulle have lavet eller en it-løsning. “

– Rene Orla Kastrup Andersen, AROKFOTO

(17. Marts 2014)


“Steve Jørgensen fra SJ-FOTO.DK, vi mødtes for første gang i et foto shoot, der senere udviklede sig til bekendtskab via internettet.

Steve har hjulpet mig regelmæssigt med min hjemmeside, hvor jeg har fået nyttige, hurtige og vidende vejledning, når jeg har haft spørgsmål. Kan helt klart anbefale SJ-FOTO.DK til fotografering og it-løsninger. “

– Vibeke Svare, Vibekesvare.dk


(24. Marts 2014)

“Sj-Foto.dk har et meget bredt spektrum! Efter en succesfuld fotosession med mit” Mweni Band “, som alle fik lov til at vælge imellem de stilfulde billeder, kontaktede jeg SJ-foto.dk i forbindelse med produktionen af min musikvideo “Don’t Get It Waggedy”.

Super motiverende til at arbejde med en sådan dedikeret fotograf, der leverer produkt, der er udarbejdet i detaljer og til tiden. Min hjemmeside (www.tinamweni.com) er designet af SJ-Foto. Webstedet er håndterbart for mig som administrator, og det fungerer godt offentligt. “

– Tina Mweni, musiker / kunstner

(6. August 2013)


“Dagens Zoom den 26. juni 2013 går til Steve Jørgensen og hans foto fra Tyrkiet. Beskæring, gyldne trekanter, vinkler og andre regler kan afsættes her. Her er en historie, der gør ondt i sjælen. Det er fanget og fortalt som det blev oplevet.

– Keld Bendtsen, Photo magazine Zoom (26. Juni 2013)
Se billedet og artiklen her: http://zoom-online.dk


“Today’s Zoom den 2. september 2013 går til Steve Jørgensen og hans fortolkning af et cocktailparty. Ideen er god. Godt at se, at tankerne er blevet lagt i historien. HDR-effekten (eller den kraftige kontrast) kan være lidt for meget. vi kan ‘historie’.

– Keld Bendtsen, Foto magasin Zoom (2. September 2013)
Se billedet og artiklen her: http://zoom-online.dk


“SJFOTO.DK har fotograferet flere gange for studentemagasinet Krydsfelt, og han har gjort et godt stykke arbejde. Han har løst opgaven hver gang vi har haft en opgave eller begivenhed, der skal løses, såsom koncertfotografi, reportagefotografi og arrangementsfotografering.

Vi har mange gange brug af SJ-FOTO.DK til opgaver, der næsten er umulige at få adgang til, og det kan være udfordrende for fotografen at få et billede, der kan bruges, men det kører for SJFOTO.DK hver gang for at få de billeder vi har behov for studentemagasinet.

Vi kan helt sikkert anbefale Steve Jørgensen som fotograf.

– Studentbladet “Krydsfelt”

(6. April 2010)


“SJ-FOTO.DK – Samarbejdsaftale med WPDWA – Læger uden Grænser den 27. oktober 2013 i et fælles projekt.

Projekt: Verdensfotografer har doneret billeder til WPDWA til fordel for Læger uden Grænser


“SJ-FOTO.DK – Samarbejdsaftale med” kunsten at redde livet “. Sponsorering af hjertestarter i Danmark den 3. september 2016 for at hjælpe med at redde live.”


Del på facebook