Leoparden


Leoparden er det mindst sociale af kattedyrene. Som en af de fem “store katte,” tilhører den slægten Panteren.

Efter løven er leoparden det trediestørste afrikanske kattedyr med en vægt på ca. 70 kg, og i den frie natur kan leoparden leve op til 15 år.


Canon EOS 5D Mark III + sigma 150-500mm f/5-6.3 
ISO:100/ Blænde: f6.3 / Eksponeringstid: 1/250

 

Leoparden er en god jæger, fordi den kan løbe hurtigt og under en jagt komme op på en hastighed på 60 km/t. Leoparden jager kun et bytte, hvis den kan snige sig tæt nok ind på dette.

Leoparden er på listen over de dyr i naturen, som er beskyttet af IUCN (International Union for Conservation of Nature).


Kontakt mig for at høre nærmere om den næste workshop