Impalaen


Impalaen er en mellemstor afrikansk antilope med en vægt på 40-65 kg.

Impalaerne holder til på savanner i Kenya, Tanzania, Moçambique, Namibia, Botswana, Zambia, Zimbabwe, Sydafrika og Uganda. Ofte består flokkene af 10-100 dyr.

Under flugten fra et rovdyr kan impalaen nå høje hastigheder og hoppe op til ni meter  højt.

 


Canon EOS 5D Mark III + sigma 150-500mm f/5-6.3 
ISO:200 / Blænde: f6.3 / Eksponeringstid: 1/40

 

Parringsperiode:

I parringstiden opvarter hannen sædvanligvis en hel gruppe hunner.

Han forsøger at imponere ved at fremvise sine horn. Hvis to konkurrerende hanner mødes, udkæmpes en duel. Hvis dette ikke fører til afgørelse, sætter de hornene mod hinanden og presser, indtil den ene giver op.

 


Kontakt mig for at høre nærmere om den næste workshop