FOTOGRAFERING MED GREEN SCREEN


Chroma key-fotografering, også kendt som grøn skærm fotografering, er en proces, der giver dig mulighed for at udskifte en ensfarvet baggrund med en baggrund af dit valg. Denne teknik er blevet brugt i filmen branchen i årevis, men det er nu ved at blive meget populær i mellem fotografer.

Ved hjælp af en grøn skærm, kan du fange fantastiske billeder, der er simpelthen ikke muligt ved hjælp af konventionelle fotosammensætning teknikker. Det betyder også, du kan bruge en masse færre penge på dyre baggrunde til portrætfotografering. På mange måder er grøn skærm fotografering giver dig mulighed for at have det sjovt at tage billeder igen, mens udvide dine fotografering muligheder uhyre. Green screen fotografering lærer dig, hvordan man gennemfører grønne skærm fotografering teknikker i din nuværende fotografering færdigheder sæt.

 

 

Pointen med at bruge en grøn (eller blå) skærm er, at det gør det nemt at adskille dit motiv fra baggrunden. Da baggrunden er en solid farve, der ikke typisk findes i menneskers hudtoner eller tøj, bliver det meget let at adskille dit motiv fra baggrunden.

Hvis du er fortrolig med at bruge Photoshop til at ændre baggrunde, kan du også være bekendt med at bruge timer opsporing dit emne grundigt for at fjerne det fra baggrunden og læg det i en ny baggrund. Green screen fotografering forenkler denne proces og giver dig mulighed for at adskille dit emne næsten øjeblikkeligt ved hjælp af specielt designet chroma key fotografering software.

 

Hvad du behøver for at komme i gang

Tro det eller ej, grøn skærm fotografering er ekstremt nemt at gøre, når du forstår det grundlæggende. I form af udstyr, behøver du ikke meget. Dit digitale kamera (forhåbentlig du allerede har en af ​​disse), en computer, chroma key-fotografering software og en grøn skærm baggrund.

Der er mange programmer, der giver dig mulighed for at udskifte din grøn skærm med baggrund af dit valg. Photoshop har en chroma key filter, der automatisk fjerner det grønne fra dit billede, men der er også en bred vifte af skræddersyede programmer, der er designet specielt til chroma key fotografering. Hvis du gerne vil lære at bruge Photoshop til at redigere dine grøn skærm fotografier, så tjek den Photoshop Made Easy kursus ..

Du kan købe en grøn skærm baggrund relativt billigt. Hvis du er en portrætfotograf, der har planer om at bruge en grøn skærm ofte, bør du kigge til at investere i en høj baggrund kvalitet, der er fri for rynker. Men hvis du lige er startet ud med Green Screen baggrunde, du kan endda lave dine egne. Mange fotografer har faktisk malet en væg i deres studie grønne og position emner foran den grønne væg.

Med praksis, vil du finde ud af hvad der virker og hvad der ikke virker så langt som din baggrund er berørt. Det centrale er at fjerne rynker når det er muligt, da farveforskelle fremlagt af disse rynker kan være vanskeligt at fjerne helt under post-produktion.

 

 

 

 

Belysning

Den vigtigste enkeltstående aspekt til en vellykket grøn skærm fotografering er belysning. Du har brug for en ensartet belysning over hele baggrunden til hurtigt at fjerne den grønne farve fra dine billeder under post-produktion.

At skabe de optimale lysforhold, du næsten nødt til at have professionel kvalitet studio belysning til rådighed. Mange fotografer har med succes udført Green screen-teknikker uden high-end belysning systemer, men behandling af disse billeder med Photoshop eller anden chroma key program tager meget længere tid.

Jævnt belysning baggrunden kræver mindst to lys. Disse lys bør oprettes som sidelys peger mod grøn skærm fra cirka 45 ° vinkel. Typisk skal disse lys være omkring 6 meter væk fra den grønne skærm, selv om materialet din grøn skærm baggrund er lavet af, vil bestemme den nøjagtige afstand dit lys skal være.

Husk, at målet selv er belysning så flytte lysene rundt indtil du finder en god, afbalanceret lysstyrke på tværs af hele den grønne baggrund. Undgå hot spots når det er muligt. Hvis disse to sidelys er ikke nok, kan du også tilføje et tredje lys over eller under. Nogle fotografer faktisk lægge et lille lys bag motivet. Dette hjælper med at fjerne eventuelle skygger fra dit emne og er typisk ikke synlig i fotografiet.

At lære at tænde din grøn skærm ordentligt er nok den mest vanskelige opgave; imidlertid er andre overvejelser belysning dit emne. Dette følger alle normale fotografering belysning principper; men du er nødt til at huske på den endelige baggrund du har planer om at tilføje når det er muligt. Du kan lære mere om korrekt fotografering belysning i Green Screen Lighting.

For eksempel, hvis du tænder dit emne meget godt og har planer om at placere denne person i en natlig byens skyline baggrund, vil det ikke se naturligt fordi emnet lyser langt mere end resten af billedet. Mindre forskelle i belysning kan overvindes ved hjælp af Photoshop lyseffekter, men mere åbenlyse forskelle kan være svære at dække op ved hjælp af software. For subtile ændringer, forklarer Blændende Photoshop mange af de almindelige lyseffekter fundet i Photoshop, og hvordan man bruger dem rigtigt.

 

 

Emne / Baggrund Adskillelse

Som en sidste bemærkning, bør du altid forsøge at holde du er underlagt mindst 6 meter fra baggrunden. I store gruppe skud, kan dette ikke altid være muligt, men jo tættere dit motiv er at baggrunden, jo mere sandsynligt du er til at have “grønne spild” på motivets ansigt og andre kropsdele. Dette kan være yderst vanskeligt (hvis ikke umuligt) at fjerne under efterbehandlingen.

Forhåbentlig er du ikke afskrækket af belysning krav i grøn skærm fotografering. Vær opmærksom på, at de “krav” ovenfor er illustreret for optimale betingelser. Mange fotografer kunne bruge grønne skærme uden særlig lysudstyr. Det kan tage længere tid at fjerne den grønne skærm under post produktion, men det er helt sikkert billigere end at købe studio lys, hvis du ikke allerede ejer dem.

Den bedste måde at lære green screen fotografering er at begynde at øve. Du behøver ikke at køre ud og købe en professionel grøn skærm baggrund højre kvalitet – start med noget grundlæggende ligesom en væg malet grøn eller endda grønt papir tapede til en væg. Når du forstår det grundlæggende, kan du vælge at investere i professionel kvalitet green screen udstyr.